Комбікорми АГРОКОРМ™

 Чому курчата падають на ноги?

Чому курчата падають на ноги?

Що робити, якщо курчата падають на ноги❓
✅Спочатку припинити паніку 😉.
✅ Потім перевірити умови утримання, а саме поверхню підлоги (чи немає там виступаючих частин, цвяхів, відколів, скла, дроту). При клітковому утриманні оглянути якість плетіння, однорідність дроту, розмір вічка.
✅ Наступний крок — огляд кінцівок. Якщо на лапках є ранки, порізи, то обробити їх антисептиком та ізолювати особину, що має рану, від решти поголів’я.
❕ Якщо є підозра на рахіт (викривлення кінцівок, затримка в зростанні, аномальний розвиток кіля), то необхідно вводити спеціальні лікувальні препарати з високим вмістом вітаміну D і фосфору.
❕ Якщо ветеринар поставив діагноз “артрит”, то пора підключати антибіотики, точне дозування і тривалість прийому підкажуть у ветаптеці.
Важливо❗️: при лікуванні маточного поголів’я антибіотиками заборонено використовувати в їжу яйця і м’ясо протягом 1 місяця після прийому препаратів. Також, яйця птиці під час лікування не закладають в інкубатор, не кладуть під квочку, адже антибіотикотерапія може негативно вплинути на розвиток курячого ембріона.
Завжди простіше попередити падіння курчат на ноги, ніж лікувати ❗️😉
✅ Ключові моменти у профілактиці – це якісна годівля професійними кормами і правильна технологія утримання.
Тому, краще не ламати голову, та використовувати корми Agrokorm 💚, які задовільнять фізіологічні та вікові потреби птиці в поживних речовинах, вітамінах, кальцію та фосфорі.
З Agrokorm 💚 Ви можете бути впевнені у результативній відгодівлі птиці.
«Ваша птиця буде рости, як треба!»😉
Дзвоніть прямо зараз:
📞 +380673337344
📞 +380673337307