Комбікорми АГРОКОРМ™

 АПГ “Пан Курчак” у понад 2 рази збільшила експортні поставки ріпакової олії та макухи

АПГ “Пан Курчак” у понад 2 рази збільшила експортні поставки ріпакової олії та макухи

ТзОВ «Агротехніка», що є частиною агропромислової групи «Пан Курчак», закріплює лідерські позиції на вітчизняному оліє-жировому ринку. Ще торік за обсягами виробництва та експорту продуктів переробки ріпаку «Агротехніка» увійшла в ТОП-10. А цьогоріч, за підсумками 8 місяців, експортні поставки ріпакової продукції зросли на  понад 55 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, ріпакової олії реалізували за кордон 6,8 тис. тонн (за 8 місяців минулого року – 3,04 тис. тонн). А ріпакової макухи експортовано 11,3 тис. тонн (за 8 місяців минулого року – 4,9 тис. тонн).

Продукція з Волині вже реалізована іноземним покупцям. До того ж попит на неї зростає. “Ми постійно інвестує в модернізацію виробництва, а відповідно у розвиток підприємств агропромгрупи та якість нашої продукції. Так, цьогоріч півмільйона гривень було спрямовано на дооснащення цеху задля зниження вмісту фосфору в ріпаковій олії у 8-12 разів. Тож наша продукція відповідає європейським стандартам”, – поділився голова наглядової ради АПГ “Пан Курчак” Сергій Горлач.

Саме це дозволяє волинським агропереробникам впевнено конкурувати з компаніями-гігантами олійної промисловості та займати десяту частку сукупного українського ринку.