Комбікорми АГРОКОРМ™

 Аудитори з Республіки Польща відвідали наші заводи!

Аудитори з Республіки Польща відвідали наші заводи!

Ми завжди відкриті до співпраці! Ми шукаємо якнайкращі шляхи оптимізації роботи з існуючими та потенційними партнерами.

Хочемо Вам повідомити, що до нашої компанії з візитом завітали аудитори з Республіки Польща, представники компаній «Agri Plus» та «Smithfield». Приємна несподіванка сталась 18 квітня. Але перш, ніж Ви дізнаєтесь подробиці проведення аудиту…

«Agri Plus» – надпотужне підприємство, яке займається розведенням свиней, для вирощування яких використовує виключно якісні комбікорми. При тому компанія володіє 6-ма власними комбікормовими заводами.

Хочете дізнатись, як нам вдається виробляти якісну продукцію і чому з нами вигідно співпрацювати? Тоді читайте 🙂

Аудит проводився 18-19 квітня на елеваторі Несвіч із зерносушильними комплексами (с. Чаруків) і на заводі в смт. Турійськ, яке спеціалізується на переробці олійних культур.

Отож, начальник елеваторного господарства Мазур І.В. розкрив основні можливості елеваторного господарства. Аудитори мали змогу спостерігати за безперебійним, повністю автоматизованим процесом: як приймається сировина, як здійснюється навантаження вагонів зерном та його зберігання на складах. Відвантаження стандартної кількості вагонів у нас здійснюється протягом 5 годин. Ще думаєте працювати з нами чи ні? Ми працюємо мобільно, для Вас! А ще була проведена презентація сучасної сушки для зерна, яка працює на альтернативних видах палива – на соломі, а це дуже важливо для екології!

У смт. Турійськ начальник олійного цеху Ляшко О.А. ознайомив зі спеціальним програмним забезпеченням, за допомогою якого контролюється весь процес роботи в олійному цеху. А ще продемонстрована система моніторингу та контроль точки.  По запиту представників аудиторських компаній були представлені показники технологічного процесу, які були отримані в минулому місяці.

В ході візиту аудитори побачили оснащену сучасним європейським обладнанням лабораторію, де були проведені дослідження якості олії ріпакової, соняшникової та соєвої. Наші гості відмітили швидкість та якість проведених досліджень.

Як Ви вже переконались, ми, ТзОВ «Агротехніка» – працюємо прозоро і відкрито для всіх!

Бути нашим партнером – вигідно!

Ми готові до співпраці з Вами!