Комбікорми АГРОКОРМ™

 Ми в рейтингу найбільших світових кормовиробників-2016!

Ми в рейтингу найбільших світових кормовиробників-2016!

Компанія WATT опублікувала рейтинг найбільший СВІТОВИХ виробників комбікормів! І знаєте що? Для нас приємною новиною стало те, що ми є у цьому рейтингу!

Згідно Feed international’s world’s Top Feed Companies компанії WATT серед всіх світових кормовиробників 28% належить Європі.

Ось як відбувалось формування рейтингу ТОП-200. Дослідницька група Watt Global Media зібрала дані по більше ніж 200 кормовиробниках у всьому світі. Була створена онлайн-база, в яку заносилась інформація по щорічних обсягах виробництва комбікормів, для яких груп тварин і птиці він призначений, в якому вигляді і т.д. З огляду на найкращі показники і були вибрані найпотужніші кормовиробники.

Трійка, яка очолила рейтинг: компанія CP Group (Таїланд) з річним обсягом виробництва 27,6 млн. тонн, Cargill (США) – 19,5 млн. тонн і New Hope Liuhe (Китай) 15,7 млн. тонн.

Українськими  виробниками, які ввійшли до ТОП-200 є: холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП), АПГ «Пан Курчак», компанія «Агро Овен» (за даними http://latifundist.com/novosti/32013-ukrainskie-kompanii-voshli-v-rejting-krupnejshih-proizvoditelej-kombikormov-mira).