Комбікорми АГРОКОРМ™

 Хто найкраще продає корма у Волинській області?

Хто найкраще продає корма у Волинській області?

Хто у нас найкраще знає товарний асортимент готової продукції?

Хто вивчає ринок і оцінює найкращі канали збуту?

Хто знає, яку «їжу» для с/г тварин та птиці запропонувати фермеру?

Кого можна розбудити вночі та запитати склад комбікормів та концентратів, та почути чітку кваліфіковану відповідь?

Звичайно ж, це відділ збуту готової продукції (ГП) нашої компанії!!!

Можна багато писати і говорити, але істина одна – на чолі з керівником Усійчуком Юрієм Юрійовичем відділ успішно працює!

Маючи два канали збуту: оптовий і роздрібний, менеджери на чолі з керівниками напрямів активно шукають клієнтів для розширення існуючої бази. Адже ми хочемо поставляти якісну продукцію для с/г тварин та птиці якомога більшій кількості людей. Для її виробництва використовуємо сировину виключно європейської якості, працюємо за власними рецептурами або ж можемо виготовляти і за рецептурами клієнта. Не у кожного кормовиробника є така можливість!

А ще ми пишаємось нашими кадрами, які працюють у цьому відділі. В кожного з них – за плечима чималий досвід роботи саме в цій сфері. Наші менеджери до кожного клієнта мають індивідуальний підхід. І це чиста правда! До слова, договори, на основі яких починається співпраця з великими та малими фермерськими господарствами, складаються на взаємовигідних умовах.

Високий професіоналізм, комунікабельність, готовність допомогти клієнту в будь який час доби, завжди піднесений настрій і націленість на результат –  ось головні принципи роботи відділу збуту.

Бажаємо вам перевиконувати плани продаж, побільше хороших клієнтів та ще більш дружньої атмосфери вашому відділу!

 

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»