Комбікорми АГРОКОРМ™

 Семінар-презентація на тему «Високопродуктивний збір зернових за допомогою жаток «Honey Bee AirFlex»

Семінар-презентація на тему «Високопродуктивний збір зернових за допомогою жаток «Honey Bee AirFlex»

2 листопада 2021 року в конференц-залі АПГ «Пан Курчак», ТзОВ «Дойчагротех», яке є ексклюзивним представником канадської компанії «Honey Bee», було організовано семінар-презентацію на тему «Високопродуктивний збір зернових за допомогою жаток «Honey Bee AirFlex».
Начальник управління агропромилового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко відкриваючи даний захід зазначив, що своєчасне технічне переоснащення є одним із головних чинників успішного ведення аграрного бізнесу, а також запорукою одержання високих врожаїв у майбутньому.
Представник міжнародного відділу компанії «Honey Bee» Патрік Ларош розповів про історією розвитку Компанії, а також детально ознайомив з перевагами жаток «Honey Bee AirFlex». Зокрема зазначив, що це – модель нового рівня з високою швидкістю збору, невеликою масою та простотою в експлуатації. Вони бездоганно копіюють нерівності поля, що дає можливість зменшити втрати до мінімуму.
Представник АПГ «Пан Курчак» Сергій Горлач озвучив, що ПП “Західна Аграрна Компанія” першою подала заявку на придбання такої жатки.
Заявки на придбання даної інноваційної розробки канадської компанії «Honey Bее», приймаються ексклюзивним представником в Україні ТзОВ «Дойчеагротех» (контактна особа Віталій Мацук 0671072126). Варто зазначити, що окремі волинські аграрії вже виявили бажання і подали заявки на придбання жаток «Honey Bee AirFlex».
Також, в ході семінару бренд менеджер компанії «Дойчеагротех» Леонід Панасюк детально ознайомив присутніх з новинками модельного ряду ґрунтообробної техніки, а керівник сервісної служби Віталій Шульган поінформував про створення центру запасних частин, також щодо можливості гарантійного і післягарантійного обслуговування реалізованої техніки.
Заступник директора ТзОВ «Агротехніка» Сергій Кочкін ознайомив присутніх з особливостями форвардної програми компанії.