Комбікорми АГРОКОРМ™

 Студенти факультету економіки та управління Волинського національного університету імені Лесі Українки  мають прекрасна можливість здобути знання й оволодіти практичними навичками, потрібними для роботи у ТзОВ «Агротехніка»

Студенти факультету економіки та управління Волинського національного університету імені Лесі Українки мають прекрасна можливість здобути знання й оволодіти практичними навичками, потрібними для роботи у ТзОВ «Агротехніка»

Продуктивною та пізнавальною була чергова зустріч  начальника відділу управління персоналом ТзОВ «Агротехніка» Олени Фонотової та завідувача кафедри менеджменту та адміністрування, доктора економічних наук, професора Лариси Черчик.
Обговоривши графіки виробничої практики студентів 3-го курсу спеціальності Менеджмент, ми продовжили розмову про сучасний формат наших партнерських відносин та можливості їх розвитку.
Зокрема, це дуальне навчання як найбільш перспективне і таке, що забезпечить не лише отримання професійних знань і вмінь, а й можливості працевлаштування або зарахування до резерву потенційних працівників. Крім того, це зустрічі зі студентами на виробництві для ознайомлення з сучасними технологіями, особливостями роботи підприємства.
Олена Михайлівна, яка має великий досвід викладацької роботи, відмітила ще такі важливі аспекти, які мають бути відображені в наших освітніх програмах: формування навиків ефективної взаємодії в колективі, які необхідно мати, щоб бути успішним менеджером; виховання всебічно розвинених, свідомих громадян, патріотів своєї країни.
Саме так і працюватимемо. Разом.