Комбікорми АГРОКОРМ™

 4 квітня – Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні

4 квітня – Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні

Сьогодні (4️⃣ квітня) в усьому світі відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності.
📌Його мета – підвищити обізнаність про загрозу, яку несуть вибухонебезпечні предмети для здоров’я та життя людей. Впродовж багатьох років рятувальники активно розповідали про вибухонебезпечні предмети та їх небезпеку. Попри численні кампанії з інформування про мінну небезпеку, попереджувальні повідомлення знову і знову надходять звістки про нові жертви. Це є болючим нагадуванням про те, що таких заходів ніколи не буде достатньо.
Ніхто навіть у страшному сні не міг уявити, що буде війна, а після вторгнення ворога в Україну та рашистських обстрілів наших мирних міст з різної зброї на вулицях залишиться значна кількість боєприпасів, різних видів та різних калібрів, які несуть пряму загрозу людям.
Сьогодні, рятувальники ДСНС активно проводять профілактичні заходи у всіх куточках нашої країни, у навчальних закладах із дітьми, трудових колективах та просто на вулицях міст, щоб попередити про можливу небезпеку та навчити людей правильної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.
І зараз, коли в нашій країні йде повномасштабна війна, кожна людина повинна розуміти, що отримані раніше знання та дотримання особистої безпеки можуть зберегти найцінніше – життя!