Комбікорми АГРОКОРМ™

 Українська агросенсація – сорт солодкої кукурудзи із фіолетовими зернами підкорив серця фермерів

Українська агросенсація – сорт солодкої кукурудзи із фіолетовими зернами підкорив серця фермерів

✅Перший в Україні сорт антоціанової суперсолодкої кукурудзи 🌾 Бордо, який ще називають Український Біколор, адже він має сині та жовті кольори на качані, став сенсацією ще до того, як насіння надійшло в продаж, пише SEEDS.
📌Сорт створено та виробляється вінницькою селекційною компанією МНАГОР. Коли восени 2022 року компанія вперше опублікувала фотографію своєї антоціанової солодкої кукурудзи у Фейсбук, фермери почали зв’язуватися з компанією будь-якими способами, щоб спробувати новинку.
📌Зрештою компанія вирішила, що понад 200 фермерів мають вирощувати кукурудзу на пробній основі, тобто отримають насіння безкоштовно 💪. Фермери опублікували звіти про те, як вони вирощували новинку, і це призвело до шаленої популярності сорту, а інформація про Бордо (Український Біколор) поширилася по всьому інтернету.
✅Отож, з цього року новинка, синьо-жовта кукурудза, що вперше вирощувалася фермерами стала бестселером по всій Україні. Унікальні бордові (фіолетово-сині) відтінки зерен дуже відрізняються від типової жовтої та білої солодкої кукурудзи.
🌾 Цукрова кукурудза Бордо (Український Біколор) виведена з використанням традиційних методів – без ГМО. Двоколірна кукурудза — це гібрид, у середньому 70% фіолетово-синіх і 30% світло-жовтих зерен на качані. Компанія МНАГОР понад 7 років працювала над вдосконаленням сорту.
🌾 Унікальний бордовий відтінок зерен, який відрізняється від типової жовтої та білої солодкої кукурудзи, неперевершений. А смачна і чудова візуальна форма та фотогенічність нової кукурудзи вразила покупців в усіх куточках України. Фото із схвальними відгуками заполонили соціальні мережі, а сама кукурудза миттєво знайшла своїх покупців на овочевих ринках по всій Україні.
✅Новий сорт пурпурової синьо-жовтої суперсолодкої кукурудзи, Бордо (Український Біколор), завдяки своєму унікальному фіолетово-синьому кольору, а також чудовому смаку не схожий на жодну іншу солодку кукурудзу, що доступні на ринку в світі.