Комбікорми АГРОКОРМ™

 ТОП 5 НАЙСМАЧНІШИХ СОРТІВ КУКУРУДЗИ

ТОП 5 НАЙСМАЧНІШИХ СОРТІВ КУКУРУДЗИ

🌽🌽Популярність кукурудзи настільки велика, що ніхто не уявляє літнього відпочинку на морі без улюбленого соковитого качана.
🌽🌽Пропонуємо список найсмачніших і найпопулярніших сортів кукурудзи, які мають не тільки чудовий смак, але й високу врожайність.
💚Сорт кукурудзи Добриня
Добриня – один із найсолодших і найсмачніших сортів кукурудзи. Сорт ранній, оскільки період дозрівання лише 70 днів. Він дуже стійкий як до різних захворювань, так і до різких змін погодних умов.
💚Сорт кукурудзи Ласун
Ласун – популярний сорт ранньої кукурудзи. Сорт Ласун дуже вимогливий до догляду, поливу та наявності добрива. Відмінний варіант як для вживання у вареному вигляді, консервування чи заморозки.
💚Сорт кукурудзи Спиріт
Спиріт – один із найпопулярніших сортів голландської ранньої кукурудзи. Цей сорт активно застосовується для вживання у відвареному вигляді, промислового використання або домашнього консервування.
💚Сорт кукурудзи Рання золота
Рання золота – це ранній сорт кукурудзи, який не лише популярний, але й дуже смачний. Це чудовий вид кукурудзи, який люблять не лише діти, а й дорослі. Варити, консервувати або заморожувати – будь-яке застосування є актуальним для цього сорту.
💚Сорт кукурудзи Санданс
Сандас – це ранній сорт кукурудзи. Даний сорт має особливу популярність серед городників, які намагаються добре заробити на продажі першої кукурудзи, тим більше, що вона красива і дуже солодка.