Комбікорми АГРОКОРМ™

 Годівля перепелів готовим кормом- запорука їх здоров’я  та інтенсивного росту !

Годівля перепелів готовим кормом- запорука їх здоров’я та інтенсивного росту !

Розведення свійської птиці – для багатьох заняття звичне. Однак найчастіше люди вибирають курчат🐤 та качат🦆. А в 90-х роках на території нашої держави почали інтенсивно займатись розведенням перепелів, які є джерелом дієтичного м’яса та яєць, дуже корисних за своїм вітамінним та мінеральним складом.
При вирощуванні й утриманні перепелів особливе значення має їх повноцінна годівля! 👉Тому, правильна годівля перепелів – одне з найважливіших завдань птахівника.
✅Готовий корм для перепелів ТзОВ «Агротехніка» збалансований таким чином, щоб повністю забезпечити ріст, розвиток та продуктивність перепілок.
Добові пташенята перепілки мають вагу 6️⃣г, а за місяць досягають в середньому 8️⃣0️⃣1️⃣0️⃣0️⃣г.
✅ Таку високу інтенсивність росту забезпечують корми готові для перепілок. Вони повністю збалансовані по потребі птиці в білках, вуглеводах, жирах, вітамінах, макро- та мікроелементах без антибіотиків, без стимуляторів росту та без ГМО.
Враховуючи особливості даного виду птиці технологи ТзОВ «Агротехніка» розробили спеціальну лінію кормів, що здатні задовольнити високі кормові потреби при утриманні перепілок.
Переваги таких кормів вже оцінили наші клієнти.