Комбікорми АГРОКОРМ™

 Німецька делегація: Турійський комбікормовий завод – європейського зразка

Німецька делегація: Турійський комбікормовий завод – європейського зразка

Представники німецької делегації конвойної групи «Вальдек Франкенберг», які перебували на Волині з 10-го по 15-те травня ц.р. та співпрацюють з українськими партнерами – Волинським благодійним фондом Сергія Мартиняка «Європейський вектор», відвідали Турійський комбікормовий завод ТзОВ “Агротехніка” АПГ “Пан Курчак”.

Під час візиту, керівник делегації Вільфрід Фогель був приємно здивований рівнем заводу, який, за його словами, європейського зразка. «Я не раз зустрічав подібні заводи на території Німеччини і можу сказати, що ваш завод нічим не поступається», – наголосив гість.

До слова, впродовж чотирьох останніх років, у травні, німецькі благодійники приїздять в Україну, аби особисто переконатися у затребуваності гуманітарних вантажів, які активно освоюють освітні та медичні заклади Волині.

Цього року делегація з 11 осіб на чолі з Вільфрідом Фогелем відвідала Турійську та Рожищенську райлікарні, де ознайомилась з роботою відділень у яких проведені ремонтні роботи  та частково придбані меблі за кошти благодійного фонду Сергія Мартиняка «Європейський вектор».

У Горохівському районі благодійники мали змогу відвідати Петро-Павлівський храм у селі Галичани, який відбудував після пожежі народний депутат Сергій Мартиняк. У сільській школі села Брани німецьких гостей радо зустрічали школярі та вчителі, дякували за зручні шкільні меблі, підготували святкову програму з піснями та танцями.

Разом з тим, директор Конвойної групи «Вальдек Франкенберг» Вільфрід Фогель, керівник ВОБФ «Європейський вектор» Галина Ведрич та помічник народного депутата Сергія Мартиняка Олександр Пиза дали підсумкову прес-конференцію для журналістів обласного центру.

За словами Галини Ведрич, німецькі благодійники задоволені системною і плідною співпрацею на Волині, тому можна сподіватися на подальшу спільну благодійну роботу щодо покращення умов в освітніх та медичних закладах області.