Комбікорми АГРОКОРМ™

 Е-додаток та телеграм: ТзОВ «Агротехніка» першим в Україні автоматизує елеваторне господарство!

Е-додаток та телеграм: ТзОВ «Агротехніка» першим в Україні автоматизує елеваторне господарство!

У ТзОВ «Агротехніка» найближчим часом планується запустити програму «Електронний елеватор». Вона включатиме й створення телеграм-каналу за допомогою якого стане можливим відслідковування черги з машин до елеватора.

Проект носить назву «Комплексна автоматизація управління транспортом на елеваторі станції Несвіч. Така автоматизація процесів спростить роботу нашим клієнтам, які привозять зерно на зберігання, сушіння, очистку.
Мета програми «Електронний елеватор» – це фіксація заїзду транспорту на територію підприємства, ваги продукції (брутто/нетто), часу відбору лабораторних проб і їх результатів, якісних показників зерна. Ця вся інформація надходитиме в електронний додаток. Останній буде доступним на смартфоні кожного клієнта ТзОВ «Агротехніка». Також у додатку буде відображена черга з машин до елеватора, орієнтовний час заїзду на елеватор для розвантаження зерна.
Завдяки такому електронному додатку клієнтів інформуватимуть про остаточну вагу зернових культур, які зберігаються на елеваторі. А ще за допомогою програми буде здійснене автоматичне керування шлагбаумами, світлофорами, сповіщувачами та інші можливості для зручності клієнта і оперативного надання послуг елеватором.
Перший крок до реалізації програми вже зроблено: встановлено електронне табло. На черзі – створення самого е-додатку та телеграм-каналу.

Такий успішний досвід впровадження автоматизації елеваторного господарства буде першим в Україні!