Комбікорми АГРОКОРМ™

 Переваги відгодівлі гранульованими кормами!

Переваги відгодівлі гранульованими кормами!

З року в рік кількість фермерських та птахівничих господарств, що надають перевагу гранульованим кормам, стрімко зростає.

Гранульований корм – це подрібнена суміш зернових та олійних культур, збагачена вітамінами, амінокислотами, мікро- та макроелементами, які шляхом обробки на спеціальному обладнанні формуються і набувають вигляду гранул.
При гранулюванні, у порівнянні з використанням розсипних кормів, краще зберігаються поживні речовини та вітаміни. Гранульований корм не розшаровується, не злежується та не змерзається, оскільки під час виробництва не використовується вода.
Борошнисте харчування забиває дзьоб птахів і дихальні шляхи жуйних тварин, що може призвести до втрати ваги та падежу, а пастоподібні та рідкі корми погано або взагалі не засвоюються організмами деяких особин. До того ж розхід таких кормів дуже великий та економічно затратний. Натомість гранули з’їдаються повністю та відповідають фізіологічним особливостями будови щелепи птахів і тварин, швидко засвоюються та містять у своєму складі всі необхідні компоненти для правильного та здорового розвитку організму тварини.
Гранульовані корми, у порівнянні з розсипними, зручні для транспортування та механічного роздавання. У процесі грануляції знищується до 95% колоній пліснявих грибів, які є збудниками небезпечної хвороби птиці, що спричиняє значний падіж – кокцидіозу.
Переваги гранульованого корму в порівнянні з розсипними кормами очевидні: гранули мають однаковий розмір, вагу, форму і склад, що в свою чергу є невід’ємним аспектом відгодівлі с/г тварин як у великих фермерських комплексах, так і у дрібних фермерських господарствах.

Саме такий корм можна придбати на підприємстві ТзОВ «Агротехніка». Компанія уже понад 20 років виготовляє комбікорми та концентрати для усіх видів свійських тварин та птиці. Продукт виробництва повністю відповідає вимогам ЗУ «Про безпечність і гігієну кормів» та виготовлений на сертифікованому обладнанні, відповідає усім європейським нормам ХАССП та ISO.