Комбікорми АГРОКОРМ™

 На Волині в цьому році найбільший збір врожаю кукурудзи

На Волині в цьому році найбільший збір врожаю кукурудзи

В цьому році на Волині найбільший збір врожаю кукурудзи за всю історію області.
Окремі господарі Волинського краю з 1-го гектару землі мають 7-8 тонн врожаю пшениці, більше 10-ти тонн кукурудзи та понад 60 тонн цукрових буряків.
 Сучасні нові сорти та сприятливі погодні умови дають можливість збільшувати врожай і тим самим, покращувати економіку області.
Так, на сьогодні із впевненістю можна сказати, що на Волині зберуть більше півтора мільйона тонн кукурудзи. Таке збільшення врожаю спостерігається уже шостий рік поспіль. В цьому році він буде найвищий за всю історію Волині , і будемо сподіватися, що це далеко не межа.
 До прикладу, українські аграрії у середньому збирають 7 тонн кукурудзи з 1 гектару. У Німеччині та Франції врожайність зернової на сьогодні сягає 10 т/га, що на 42% більше за український показник.
 З 1991 року виробництво кукурудзи в Україні зросло майже у 8 разів. Аграріям країни знадобилося практично 10 років, щоб піднятися із середньої по країні відмітки в 4 т/га до 7 т/га.
Сподіваємось , що використання новітніх технологій можуть підштовхнути нас і Україна наздожене Німеччину та Францію за врожайністю досить швидко.