Комбікорми АГРОКОРМ™

 Business-Profi-Day: масштабний фестиваль професій

Business-Profi-Day: масштабний фестиваль професій

Кілька десятків представників передових підприємств та організацій Волині, та навіть України, зібралися 23.05.2023р. у стінах Луцького національного технічного університету, аби розповісти про себе та познайомитися зі студентами й своїми майбутніми колегами. Захід зібрав чимало роботодавців, які зацікавлені у залученні в робочий процес молодих, активних та перспективних фахівців.

Офіційно відкрила захід ректор ЛНТУ Ірина Вахович. Вона наголосила, що подібний захід об’єднує роботодавців та здобувачів освіти, даючи їм можливість познайомитися, набути корисних зв’язків та відкрити шлях до кар’єрного зростання і нових можливостей.

«Рада вітати партнерів та роботодавців у стінах нашого ЗВО. ЛНТУ – це університет, який динамічно рухається вперед та розвивається навіть попри війну. Це наша місія, бо ми також символізуємо певну незламність, як і всі українці. Ми розуміємо роль технічних університетів після перемоги, після закінчення війни, бо саме ми – осередок інновацій, конкурентоспроможності та розвитку країни. Сьогодні наш захід об’єднує роботодавців та наших здобувачів освіти, випускників, які мають змогу познайомитися, поспілкуватися та знайти себе у професії. Технологічний розвиток прогресивної країни потребує інженерів та фахівців з вищою освітою, власників свого бізнесу, тому ми прагнемо навчити вас бути смілими та вести власну підприємницьку діяльність», – звернулася ректор до студентства.

  • Агротехніка із великим задоволенням стала частиною фестивалю професій

  • Дякуємо ЛНТУ за співпрацю та спільні зусилля, які можемо докладати до гідного виховання молоді та їхнього професійного становлення, заради процвітання України та успішного майбутнього!