Комбікорми АГРОКОРМ™

 З Днем усіх закоханих!

З Днем усіх закоханих!

❤️Кожна країна трактує історію виникнення Дня святого Валентина по-різному. Ми підготували для вас перелік цікавих фактів про традиції святкування Дня всіх закоханих у різних куточках світу.
❤️День святого Валентина в Європі почали широко відзначати орієнтовно з XIII століття, а до України це свято прийшло лише в середині 90-х років минулого століття.
Ніхто не знає, ким насправді був святий Валентин, навіть сама церква. Але найбільш поширена легенда говорить, що Валентин був священником, який жив за часів Римської Імперії в 3 столітті н. е. У 496 році н. е. Папа римський Геласій I вперше проголошує 14 лютого Днем святого Валентина.
Факт #1❤️
У Голландії в цей день жінка може зробити пропозицію чоловікові, якого вона вподобала. Якщо ж чоловік відмовляє, то він має подарувати їй шовкову сукню. А в Канаді чоловікові за відмову жінці може загрожувати штраф або ґрати.
Факт #2❤️
Автор першої валентинки — французький герцог Карл Орлеанський, який в 1415 році сидів у в’язниці, в одиночній камері. Саме там він вирішив боротися з нудьгою шляхом написання любовних послань дружині. І до цього дня всі охочі можуть в цьому переконатися — записка зберігається в Британському музеї.
Факт #3❤️
Символом Дня закоханих є червоні троянди. За легендою, богиня кохання Афродіта, поспішаючи до коханого, стала на кущ білих троянд, поранила ногу і її божественна кров пофарбувала їх в червоний колір. З того часу червоні троянди є символом кохання та пристрасті. У Тайвані 36 троянд означають визнання істинної любові.
Факт #4❤️
Щорічно прибуток від продажу шоколаду і солодощів в День святого Валентина по всьому світу становить більше сотні мільйонів доларів. А в Італії це свято називається солодким днем, тому італійці дарують один одному солодощі та торти, прикрашені голубами та сердечками.
Факт #5❤️
В день 14 лютого в Англії дарують подарунки та любовні послання не тільки коханим людям, але й домашнім улюбленцям — собакам, кішкам і навіть коням.
Факт #6❤️
У Фінляндії 14 лютого відзначають Днем друга, тому у цей день жителі країни вітають зі святом не тільки своїх коханих, але й кращих друзів. В Німеччині 14 лютого святкують День душевного здоров’я.
Факт #7❤️
У цей день святкують Міжнародний день дарування книг і День комп’ютерника, а також день заснування YouTube — сервіс був засновний 14 лютого 2005 року трьома працівниками американської компанії PayPal: Чадом Герлі, Стівеном Чені та Джаведом Карімом.
Факт #8❤️
Чоловіки і діти в Австрії в цей день подарунків не отримують, вся увага направлена тільки на жінок. Австрійці обдаровують своїх коханих шоколадними цукерками, квітами і прикрасами. А от у Японії традиційно жінки дарують чоловікам подарунки на знак вдячності і любові.

Вітаємо з Днем усіх закоханих!
Бажаємо тільки істинної, красивої і взаємної любові.❤️