Комбікорми АГРОКОРМ™

 Семінар «Весняна посівна 2016»

Семінар «Весняна посівна 2016»

16 березня  ТзОВ «Агротехніка» провела семінар  на тему «Весняна посівна 2016» у рекреаційному комплексі «Садиба на Джерелах». В семінарі приймали участь найпотужніші агровиробники Волинської,  Рівненської та Львівської  областей, а також гості з Республіки Білорусь, представники виробника сучасних засобів захисту рослин компанії «Франдеса».

У ході семінару були презентовані напрямки діяльності ТзОВ «Агротехніка», визначено варіанти співпраці одного з найпотужніших виробників кормів, концентратів, продуктів переробки олійних культур, на теренах Західної України з виробниками сировини. Особливу увагу було приділено форвардним закупівлям. ТзОВ «Агротехніка» готове фінансувати сільгоспвиробників на весняну посівну 2016 року добривами, засобами захисту рослин та дизпаливом, надавати можливість по зберіганню зернових культур.

Компанія «Агротехніка» є ексклюзивним представником ТМ «Франдеса» у Волинській, Рівненській та Львівській областях. ТМ «Франдеса» є провідним виробником засобів захисту рослин у Республіці Білорусь. Представник в Республіці Білорусь  та Україні поділилися, результатами та досягненнями при використанні засобів захисту рослин. Метою проведення заходу є  тісна співпраця із агровиробниками регіону. Особлива увага приділяється форвардним закупівлям.

Великий інтерес  аграріїв викликала презентація системи захисту рослин на основі препаратів ТМ «Франдеса» на полях України.

Технолог-консультант відділу реалізації готової продукції, а саме кормів та концентратів, ознайомила присутніх з новими марками комбікормів та концентратів, що виготовляються на Турійському комбікормовому заводі.

Дякуємо Волинському управлінню сільського господарства та продовольства в особі голови управління Горбенко Юрія Мефодійовича,за допомогу в плідних контактах з аграріями Волині.