Комбікорми АГРОКОРМ™

 ЧЕРГОВЕ ПЛАНОВЕ ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ-МЕНЕДЖЕРІВ НА ТЗОВ «АГРОТЕХНІКА»

ЧЕРГОВЕ ПЛАНОВЕ ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ-МЕНЕДЖЕРІВ НА ТЗОВ «АГРОТЕХНІКА»

✅Формування практичних навичок і компетенцій – одне з пріоритетних завдань у підготовці фахівців із менеджменту, яке визначили й упроваджують викладачі кафедри менеджменту та адміністрування разом із нашими стейкхолдерами-роботодавцями.

3 травня 2023 року відбулося чергове планове заняття на ТзОВ «Агротехніка». Інтерактивну лекцію на тему «Особливості роботи служби персоналу в сучасних умовах» із ОК «Менеджмент персоналу» для студентів ІІ курсу спеціальності 073 Менеджмент провели Світлана Найчук – заступник голови наглядової ради з питань управління персоналу АПГ «Пан Курчак», Олена Фонотова – начальник відділу управління персоналу та автоматизації бізнес процесів, Оксана Теодорович – помічник керівника ТзОВ «Агротехніка».

 

✅Фахівці підприємства докладно розповіли про сучасні актуальні аспекти роботи з персоналом, ознайомили студентів із внутрішніми нормативними документами, пояснили як працюють визначені в них норми та правила.

📌Найбільше студентів зацікавила інформація про вимоги до працівників і можливості для їхнього розвитку, які надає ТзОВ «Агротехніка», підходи до відбору претендентів на вакантні посади.

✅Отримані знання важливі і для викладача, оскільки дають змогу доповнювати та поглиблювати змістовне наповнення тем ОК «Менеджмент персоналу» сучасними техніками й інструментами.

Ми із задоволенням будемо ділитися досвідом і на далі!🤗