Комбікорми АГРОКОРМ™

 Власна лабораторія ТзОВ “Агротехніка” – як гарантія якості!

Власна лабораторія ТзОВ “Агротехніка” – як гарантія якості!

Лабораторія функціонує на базі Турійського комбікормового заводу, Локачинського комбікормового заводу та на базі елеваторів смт. Турійськ, смт. Локачі та ст. Несвіч.
 Ретельний контроль проводиться на всіх етапах виробництва від приймання сировини, яка вирощена на власних полях та закупленої сировини в агровиробників до контролю якості вже готових кормів при відвантаженні кожної партії.
✅ Дослідження здійснюються сучасними вимірювальними приладами, дотримуючись вимог національних та міжнародних стандартів.
✅ Кожна партія білкової та зернової сировини досліджуються на вміст мітотоксинів методом імунно-ферментного аналізу на автоматичному аналізаторі американського виробника ChemWell.
✅ Оперативний контроль якісних показників вологості, протеїну, жиру, клітковини в сировинах та готових кормах здійснюється на Інфрачервоному аналізаторі серії SpectraStar XT Unity.
Ми піклуємося про якість своїх продуктів, тому маючи потужну акредитовану лабораторію оснащену сучасним європейським обладнанням, контролюємо весь технологічний процес від приймання сировини до відпуску готової продукції.